manpower

SEIFEDDINE YOUNSI – up close and personal

Back

Jedna od misija našeg Knowledge Corner-a je da uz ekspertizu stručnjaka i priče kandidata i zaposlenika, upoznate zaposlenike i lica koja predstavljaju našu tvrtku. Svi oni čine stupove poslovanja HR kompanije i svojim stručnim pristupom grade našu korporativnu reputaciju, stvaraju zadovoljne klijente ali i vode kandidate kroz većini ne toliko jednostavane procese selekcije i zapošljavanja.

Danas vas upoznajemo s dugogodišnjim članom našeg IT odjela, Seifeddine Younsi-em ili Seifom kako ga mi interno zovemo.

Podrijetlom iz Tunisa, ovaj školovani grafički dizajner i turistički vodič, poliglot sa znanjem sedam jezika (arapski, hrvatski, engleski, francuski, njemački, talijanski i španjolski), te potvrđeno vrhunski recruiter zadnje četiri godine suvremeno vlada lokalnim ali i zbog digitalizacije širim IT tržištem rada i kandidata. Njegova stručnost i uspjeh leži u vođenju i podučavanju kandidata potencijalnim mogućnostima za razvoj karijere, načinu pristupa selekcijskim procesima i taktikama za dodatna osposobljavanja i razvoj talenata koji su potrebni za uspjeh u dinamičnom IT sektoru. Istovremeno, klijentima pomaže u definiranju i zadovoljavanju dugoročnih kadrovskih potreba kao i razvoju strategija za poslovanje na lokalnom i regionalnom tržištu.

U svom uvodnom intervjuu proveo nas je kroz neke zanimljive činjenice i događaje u svom životu, objasnio kako i zašto Hrvatska te, naravno, dao osvrt na lokalnu IT scenu.

SEIFEDDINE YOUNSI, IT Recruitment Consultant @ Manpower Hrvatska

Drugi Blog

zorica-poloeno-bw

POZICIONIRANJE ŽENA U MODERNOM BIZNISU

Nakon fakulteta ušla sam u svijet u kojem dominiraju muškarci, financije prije 20 godina bile su područje definitivno rezervirane za muške kolege.…
Petra Mates-1

Uvod u recruitment konzultante

Uvod u recruitment konzultante
Petra Mates-1

O životopisima, potpuno iskreno

Životopis nije esej o životu pojedinca, već dokument koji treba kvalitetno i sažeto istaknuti najvažnija karijerna postignuća, kronološki prikazati…