Proizvodnja i logistika – pretraga i selekcija

manpower

Svaki poslovni uspjeh ovisi o internim resursima, stoga je najveća konkurentska prednost regrutiranje pravih zaposlenika. U vrijeme kada se tržište rada iznimno brzo mijenja, potreban inovativan i agilan pristup kako bi se mogli doći do najvećih talenata.

Pretraga i selekcija u Hrvatskoj

Svjesni smo da je brzina važna u pretrazi i selekciji osoblja u proizvodnji i skladištu. Posvećujemo puno vremena izgradnji naše interne baze kandidata, koju neprestano širimo uz pomoć marketinških kampanja. Na početku suradnje možemo vam predstaviti realna očekivanja kandidata u vašem području i predviđeni vremenski okvir projekta.

Pri odabiru kandidata posebno pazimo na motivaciju za rad i pouzdanost kandidata ili njihovu želju za dugoročnom suradnjom, pored prethodnog iskustva i znanja.

Pretraga i selekcija u inozemstvu

Tvrtke u Hrvatskoj često svjedoče nedostatku zaposlenika sa specifičnim stručnim vještinama. Istovremeno dok radna populacija opada, zapošljavanje stranaca postaje sve učestalija praksa.

Upravljanje procesom zapošljavanja stranca

S uredima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Bugarskoj i Sloveniji, te HR savjetnicima i u drugim zemljama poput Makedonije, imamo snažnu konkurentsku prednost u pristupu širokoj bazi kandidata s obrazovanjem i iskustvom koje tražite.

U ime poslodavaca možemo upravljati cijelim administrativnim procesom dobivanja boravišnih i radnih dozvola u Republici Hrvatskoj. Uz iskustvo, stručnost i brzinu brinemo se o dobivanju odgovarajuće dokumentacije koja će omogućiti vašem odabranom kandidatu iz inozemstva što skorije zapošljavanje.

Zapošljavanje radnika

Pri zapošljavanju, uz pretragu i selekciju, pružamo sve administrativne postupke potrebne za zapošljavanje ili tijekom zaposlenja, a također možemo brinuti i o ažurnoj isplati plaća.

Ostale Usluge

manpower

Outplacement – karijerna tranzicija

Dinamika tržišta rada i poslovni izazovi često zahtijevaju od tvrtki da reorganiziraju i restrukturiraju svoje zaposlenike. Uslugama outplacement…
manpower

Razvoj osoblja i psihometrijsko testiranje

Vjerujemo da kvalitetno i primjereno psihometrijsko testiranje može u velikoj mjeri pomoći pri odabiru pravog kandidata za odabranu poziciju. Naša…
manpower

Outsourcing HR usluga i obračuna plaća

Za uspješno poslovanje, tvrtkama su potrebna prilagodljiva rješenja u području ljudskih resursa. Zahvaljujući našoj sposobnosti brzog odgovora na…