Istraživanje plaća, tržišta i kompanija

manpower

Manpower Hrvatska nudi usluge istraživanja tržišta i tvrtki, koji vam pomažu pretvoriti svakodnevne izazove u dugoročnu strategiju za održavanje konkurentnosti. Nudimo analizu sustava plaća i beneficija, mjerenje uspjeha brenda poslodavca, uključujući postavljanje strategije za njegovo poboljšanje, kao i analizu zadovoljstva i angažmana zaposlenika.

Ako vaša tvrtka planira ulazak na hrvatsko ili strano tržište i trebate informacije o konkurenciji na tržištu rada, Manpower vam može pomoći pristupiti najvažnijim i najnovijim informacijama. Naši stručnjaci za ljudske resurse, specijalizirani za određene industrije, imaju duboko razumijevanje tržišta, tvrtki i kandidata, čime osiguravaju usluge najviše kvalitete našim klijentima.

Istraživanje tržišta

Istraživanje plaća i beneficija

Analiza sustava plaća (payroll) pruža detaljan uvid u plaće, naknade i beneficije unutar vaše industrije, (radnih) pozicija ili geografskog područja. Rezultat se temelji na pouzdanim podacima prikupljenim izravnim kontaktom s relevantnim predstavnicima u tvrtkama. Konačna analiza je prilagođeno izvješće temeljeno na naprednoj kvantitativnoj i kvalitativnoj analizi i interpretaciji.

Dostupnost talenata (mapiranje talenata)

Istraživanje dostupnosti talenata i analiza očekivanja zapošljavanja jedan je od ključnih segmenata u današnjem svijetu za uspostavu učinkovitog plana regrutacije i poslovanja za bilo koju tvrtku. Specifičnost naše metodologije odražava se u prikupljanju relevantnih i pouzdanih informacija iz različitih izvora i interesa - službeni podaci relevantnih institucija na nacionalnoj i regionalnoj razini, kao i kvalificirani stručnjaci. Konačno izvješće je prilagođeno industriji, sektoru i poziciji.

Istraživanje angažmana i zadovoljstva zaposlenika

Istraživanje zadovoljstva i angažmana zaposlenika pruža procjenu trenutne radne atmosfere u tvrtki. Istraživanje će vam pomoći razumjeti potrebe, želje i motivatore zaposlenika te njihovo zadovoljstvo/ne- zadovoljstvo različitim aspektima tvrtke. Na temelju ovih informacija, poslodavac može stvoriti i provesti sve potrebne promjene, što će dugoročno utjecati na smanjenje fluktuacije, veću produktivnost zaposlenika i kao rezultat, bolje poslovanje tvrtke.

Ostale Usluge

manpower

Outplacement – karijerna tranzicija

Dinamika tržišta rada i poslovni izazovi često zahtijevaju od tvrtki da reorganiziraju i restrukturiraju svoje zaposlenike. Uslugama outplacement…
manpower

Razvoj osoblja i psihometrijsko testiranje

Vjerujemo da kvalitetno i primjereno psihometrijsko testiranje može u velikoj mjeri pomoći pri odabiru pravog kandidata za odabranu poziciju. Naša…
manpower

Outsourcing HR usluga i obračuna plaća

Za uspješno poslovanje, tvrtkama su potrebna prilagodljiva rješenja u području ljudskih resursa. Zahvaljujući našoj sposobnosti brzog odgovora na…