Outplacement – karijerna tranzicija

manpower

Dinamika tržišta rada i poslovni izazovi često zahtijevaju od tvrtki da reorganiziraju i restrukturiraju svoje zaposlenike. Uslugama outplacement programa, tvrtke pokazuju svoju društvenu odgovornost i pružaju podršku zaposlenicima koji će ostati bez posla. Naš outplacement program sastoji se od brojnih sadržaja koji zaposlenicima nude podršku u procesu tranzicije karijere.

  • Procjena statusa: Procjena vještina, snaga i sposobnosti kandidata. Zajedno s kandidatom pregledavamo trenutnu situaciju, razmišljamo i procjenjujemo u kojem bi smjeru željeli nastaviti svoju karijeru i koji poslovi ili radna okruženja su za njih najprikladnija.
  • Planiranje karijere: Postavljamo kratkoročne i dugoročne ciljeve s kandidatom i izrađujemo individualni plan s preciznim koracima u procesu traženja posla i izgradnje daljnje karijere.
  • Osobni brend: Zajedno s kandidatom stvaramo takozvani osobni brend. To uključuje savjete o sadržaju i obliku životopisa i motivacijskog pisma, postavljanje profila na portalima za traženje posla te način komunikacije na tim portalima.
  • Psihometrijsko testiranje: Sudionici programa također prolaze psihometrijsko testiranje, što im pruža dublji uvid u vlastite sposobnosti i osobne karakteristike.
  • Aktivna potraga za poslom: Usredotočujemo se na trendove na tržištu rada i aktivno pomažemo kandidatima u pronalaženju novih prilika izravno preko naše mreže klijenata.
  • Priprema za razgovor za posao: Pripremamo kandidata za tijek razgovora, za moguće "zamke" i moguća pitanja budućeg poslodavca. Također savjetujemo kandidate kako uspješno zaključiti konačne pregovore o financijskim paketima i dodatnim beneficijama.

Naš outplacement program uključuje 6 individualnih sastanaka i tri ili šest mjeseci aktivne podrške u traženju posla, pri čemu je naš glavni cilj osnažiti kandidate da se suoče s novim izazovima i aktivno traže novi posao.

Ostale Usluge

manpower

Razvoj osoblja i psihometrijsko testiranje

Vjerujemo da kvalitetno i primjereno psihometrijsko testiranje može u velikoj mjeri pomoći pri odabiru pravog kandidata za odabranu poziciju. Naša…
manpower

Outsourcing HR usluga i obračuna plaća

Za uspješno poslovanje, tvrtkama su potrebna prilagodljiva rješenja u području ljudskih resursa. Zahvaljujući našoj sposobnosti brzog odgovora na…
manpower

Oglašavanje radnih mjesta i employer branding

Zbog velikog nedostatka kandidata, klasični oglasi za posao donose sve manje prijava. Za naše klijente pripremamo "tailor made" oglašivački paket…